7 Temmuz 2013 Pazar

Kalpten zarflar / Heart envelopes

Bu çalışmayı webde görmüşsünüzdür, sayısız kere birçok sitede yayınlandı. Fikir gerçekten çok pratik ve akıllıca. Benim kitabımda da 'günlük hayatta kağıt' bölümünde zarf yapımına yönelik oldukça pratik ve uygulaması kolay bir öneri var ama bunu da denemekten kendimizi alamadık ve dün kolları sıvadık. Elde ettiğimiz sonuç güzel ve bize özgü oldu. Bakalım siz de beğenecek misiniz.
--
You have probably seen this idea on the web. It is very clever and practical. In my book, there is also another way of  'how-to-do' for a self made envelope, but we wanted to try this one as well. The outcome is nice and reflects my style of paper decoration. I hope you like it, too.
 

Önce kalbimizi kestik / Firstly, we cut heart shape
 
 
 
 Sonra kalbi 2 yanaktan içeri doğru katladık / Then we folded the two cheeks of the heart inside
Alt tarafı yukarı katladık / We have folded the buttom side upwards
 
İşte zarfımız hazır / And here is our envelope
Biraz desenli bant ve etiket yardımı ile süsledik / We decorated it with paper tape and stickers
 

Ve içine kartımızı yerleştirdik / And we placed our compliment card inside.
Hızımızı alamayınca bir tane daha yaptık / And we did one more
Kapağın ucunu motifli delgeç ile şekillendirdik / We have decorated the end of the cover with an assorted punch
İçine kartımızı yerleştirdik / We have placed our card in this one, too
Üçüncü örneğimizde biraz daha fazla desenli bant ve damga kullandık / In the third one, we used more washi tape and stamp.
Üçüncü örnekte kapağın ucunu Martha Stewart delgeçle süsledik / In the last one, we have decorated the end cover with Martha Stewart punch.  
Vee, sonuncusu da tamamdır / And here is the last one
Derken aklımıza başka bir fikir geldi ve zarflarımızdan birinin sol ve sağ üst köşelerini delgeç yardımı ile delerek zımba yerleştirdik ve aşağıdaki gibi asmak için ip bağladık. / And we had another idea of punching left and right hand corners of the envelope, placed eyelet pins and used a piece of thread in order to hang it as below.
İleride kitabımın tanıtımı için yaptığım ürünlerden ufak bir sergi açmayı planlıyorum. Bu askı aparatı, asmak için iyi bir yöntem oldu, planladığım sergide de birçok malzemeyi bu şekilde sergileyebilirim / In the couple of months, when my book become published, I would like to have a small exhibition of what I have done so far. This hanging mechanism would be a helpfull tool during that little exhibition.
 


1 yorum :