1 Ekim 2013 Salı

Üçgen kutularımız / Triangle boxes

 
 
Merhaba herkese… Neredeyse yolun sonuna getirdiğim ve çok yakında yeni haberlerini vereceğim kitabımda yaratıcı fikirler var demiştim değil mi J Muhtemelen birçok kez, birçok yazımda belirttim bunu :) Kitabım üç bölümden oluşuyor; günlük hayatta kağıt, hediye paketleme önerileri ve parti dekorasyonu. Birinci bölüm olan günlük hayatta kağıt başlıklı bölümdeki projelerden birisi, yapımı çok eğlenceli olan cıvıl cıvıl kutular hakkında. Kitabın arkasında yer alan çeşitli kutu kalıplarından (ki hepsi benim favorilerimden) istediğinizi seçip, kitabın arkasındaki yırt-kullan kağıtlara uygulayarak, dilediğiniz gibi kutu yapabileceksiniz. Burada gördüğünüz grup ise peynir kutusu benzeri farklı bir şekille hazırlandı (Bu şekil kitapta yer almıyor, kitap için çok çeşitli farklı örnekler seçtim). Misafir bekleyenler yemek hazırlar ev temizler, bense onlara hediyemi nasıl bir sunumla versem diye uğraşıyorum J Umarım beğenmişsinizdir.
--
Hello  Hello everyone. Have I told you lately that, there are lots of creative fun projects in my book-to-be J Probably many times in many posts :) There are three parts in my book; paper in daily life, gift wrapping ideas and parti decoration tutorials. In first part, there is a section called ‘prepare your own little boxes’ In this section, you will see cute box examples. At the end of the book, there are templates for couple of cute box types and tear&use papers. You will be able to tear the page of your favorite pattern and create your very own little box with the help of templates. (This one is not in the book, I have selected some other types for you) Someone who expects guests, prepares a buffet firstly but I am generally more engaged with the type and look of the gift or paper product  that I am going to give to my guests J I hope you like these.   
 Ponponlara ba-yı-lı-yo-rum / I loooove pompoms
 
 
 
 Dore, en sevdiklerimden / Gold, one of my favorite
 
 Washi tapeler ile süslenmiş bir başkası / Another one adorned with washi tapes
 
 
 
 İnsanların ve eşyaların kendi ruhu olmalı. Kendileri gibi olmalılar. Yaptığım herşeyin beni yansıtmasını ve beni anlatmasını istiyorum / Every person and object has to have own soul. Everyting I created would reflect me and tell something about me.
 
 
 
Bu arada, yazı devirdiğimize göre yılbaşı göz açıp kapayıncaya kadar gelecek demektir. Önümüzdeki haftalarda yılbaşı temalı yeni craft paylaşımlarım olacak. O zamana kadar sevgiyle kalın / Since we left summer behind, we will be kissing new year very soon. In next couple of weeks, I am going to have new posts about new year concept. With all my love since then.
 


4 yorum :

  1. Bayıldım bu muhteşem fikire ve bu şirin kutularaa :) Ellerinize, aklınıza sağlık , bunlara birer dilim pasta, süpper olur vallahi :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim SeaBelle. Yanında birer dilim pasta fikri de çok hoş. Bir seferinde de o şekilde denemeli mutlaka :)

      Sil
  2. Bayram öncesi aklımdaki fikirleri destekleyen şeylerle karşılaşmak çok güzel.Ellerinize sağlık,çok sevimli olmuşlar... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ... Görüntüleri kadar yapımları da keyifli. Deneyecek olursanız kolay gelsin. Sevgiler.

      Sil