30 Haziran 2013 Pazar

Kitabım – Bölüm 3 / My book – Chapter 3

 
Güzel haberlerle karşınızdayım J Kitap üzerinde bol çalışma ile geçen bir hafta ve hafta sonunun ardından, son fotoğraf dekupaj işlemleri ve metin kısmı bitti. Tasarım ve dizgi konusunda ne istediğime ve nasıl olması gerektiğine karar verdim. Kapak tasarımını oluşturdum. Yarından itibaren iç sayfa dizgi ve tasarımına başlıyoruz ! Sonuca yaklaştıkça heyecanım artıyor. Bundan sonrası kitap için hazırlanan tüm içeriğin ilgi çekici ve albenili bir sunum ile bir araya getirilmesi olacak. Malum, sunum önemli. Ben de dizayner ile birlikte mümkün olan en güzel sunumu oluşturmaya çalışacağım. İşin bu kısmı da çok eğlenceli olacak. Sıfırdan bir şey oluşturmak, onu önce kendi beğenine göre vücuda getirmek ve sonra bir kitlenin beğenisine sunmak çok heyecanlı bir iş. Hayaller ve hedefler insana enerji ve yaşama sevinci veriyor. Bu proje tamamlandığında çok büyük bir tatmin ve mutluluk duyacağım. Kitabın dizgisi tamamlandıktan sonra sıra yayınevi bulmaya ve tanıtımı için çalışmalara gelecek ki, o süreçte eğlenceli sürprizlerim olabilir J
 
Kitabım üç bölümden oluşuyor; günlük yaşam alanlarında kağıt, hediye paketleme önerileri ve parti dekorasyonu fikirleri. Herkesin kendine göre fikirler bulacağı kitapta birbirinden farklı ve yaratıcı öneriler var. Önümüzdeki günlerde kitapta yer alan projelerden birkaçını paylaşmayı düşünüyorum.
 
Hayallerinizin ve hedeflerinizin hiç bitmemesi dileği ile...
--

I have news for you. After having a busy week and week-end, we have finished the decoupage process (of the photographs) and the content. I have completed the cover design and decided the general concept about design of the inside pages. As of tomorrow, we are starting the design of the inside pages. The more we progress, the more excited I am getting. After this, our aim is to make a charming and attractive design. Obviously, design is very important. Myself, together with the designer, will try to built the best design for the book. This part will be very enjoyable, too. Building something from zero and bring it to the attention of an audience is a very nice experiment and a very exciting process. Dreams and the never ending new targets give ‘joi de vivre’ and energy to a person. After I have my book in my hands, I will feel a big satisfaction and happiness. After we finish the design, next topic will be to find a publisher and marketing activities.
There are three parts in my book; paper in daily life, gift wrapping and party decoration. The book is full of creative ideas of which everyone can pick one.In next couple of days, I am planning to share some of the projects in the book.
I wish you never ending dreams.  

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder