15 Aralık 2013 Pazar

Yeni yıl kartlarımız / Our new year cards

 
2014'e girerken sevdiklerimize birer el yapımı kart hazırladık. Tam bir şölen oldu bu hazırlık. Herkese bir kart benden; bir kart Defne'den... Kızım okuma yazma öğrendi artık. Bu kartlar da pekiştireç bir aktivite oldu onun için. 2013 pırıl pırıl bir yıldı, onun güzelliğini ve tatlı sürprizlerini anlatmaya kelimeler yetmez. Yeni gelenler de onu aratmasın inşallah.
--
We have prepared plenty of new year cards for our beloved ones. It was full of fun to make these. Every envelope contains two cards; one from me and one from my daughter. These cards were a helpfull practice for her to make writing exercises. 2013 was a shiny year. Words are not enough to describe its generosity in terms of beauty and surprises. I hope next year will be as good as that one.
Mazemelerimiz, başta bantlar olmak üzere, kurdeleler, delgeçler ve damgalardı. / Main materials were washi tapes, ribbons, punches and stamps.
 
Bol miktarda name tag hazırladık. / We have prepared a lot of name tags. 
 
Ve teker teker ortaya çıkmaya başladılar. / And here they come out one by one.
 
 
Cafe Craft İstanbul damgamızla damgalamayı da ihmal etmedik tabii :) / We stamped them with our Cafe Craft Istanbul stamp :)
 
Ve bu kalem ! Başrol kesinlikle onun. Onunla kötü yazmak mümkün değil. / And the pen ! It is the main player in this movie. With that pen, everybody will have a beautiful handwriting.
 
 

2 yorum :

  1. harika gozukuyolar!! bu arada bugun bende su washi tape lerden siparis ettim sabirsizlikla bekliyorum eminim çok guzel isler yapicam onlarla:))sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, emin olun çok keyifli olacak onlarla birşeyler yapmak :) Benim blogum yeni fikirler konusunda size ilham verebilir :)

    YanıtlaSil