17 Şubat 2014 Pazartesi

Parti dekorasyonu atölyemizi yaptık / From our party decoration workshop

 
Bundan 8-9 ay önce bir taraftan kitabımı yazıp, diğer taraftan kitabın basımına yakın atölye yaptığımın hayallerini kurarken bu işin bu kadar keyifli olacağını ben bile düşünmemiştim. İkinci atölyemi de 16 Şubat Pazar günü, çok kıymetli misafirlerimle birlikte keyifle tamamladık. Kağıt aşktır ve bu aşkı herkese anlatabilecek bir yol bulduğum için çok mutluyum :)
--
When I was dreaming about having workshops in the future (8-9 months before that) even I, didn't know that this is such fun. My second workshop, theparty decoration one, was completed yesterday together with dear guests of my workshop. Crafting is my love and I am happy to find a way to deliver this love to other people :)
 Tül ponponumuzu yaparken / Tulle pompom to be
  

 Tüm atölyemize eşlik eden radyo tabiki RetroTürk'tü. Bu keşfim dört ay öncesine dayanıyor ve tutkuyla bağlandım bu radyoya. / The music of Retro Turk FM was with us during entire workshop. This radio is a real 'find' of me since four months. Such nice and quality music.


Onlarca malzeme masalara dökülünce kimse kimseyi tutamıyor :) İşin en güzel yanlarından biri de renkler. / When the plenty of materials are on table, noone is stoppable :) Colours are the most beautiful part of it.


 
Atölye bitiminde, satış standındaki washiler parmaklara takıldı :) / At the end of the workshop, the washi tapes ringed to the fingers in couples :)

  

 Hep diyorum, atıklarımız bile atılamayacak kadar güzel :) / As I always say, even the scraps are too beautifull to throw away.


 Atölyenin sevimli tabureleri / Cute stools of the gallery


 Kullandığımız desenli bantların varyasyonlarını satın almak isteyen misafirlerim buradan dilediklerini seçti / Washi tape sales stand

  

 
Bu güzellikler partilerimizi süsleyecek. / These beauties will decorate our parties from now on.

Sıradaki atölyemiz ve diğer sürprizlerimiz için takipte kalın.. Daha önceki defter ve kağıt çanta atölyemizin fotolarına buradan ulaşabilirsiniz. / For our next workshops and some other surprises, stay tuned :) You can see the photos of my hand made notebook and paper bag workshop here.  


3 yorum :

  1. bayıldım ne guzel gorunuyorlar gelıp karıstırasım geldı:)

    YanıtlaSil
  2. Evet, renkler ve malzemelerin yumuşak dokuları ile oynamak onlara şekil vermek çok keyifli. Buyurun bir atölyeme misafir olun, deneyimleyin siz de :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Desenli bantlar kaç tl idi ?

    YanıtlaSil