15 Eylül 2014 Pazartesi

Kaçırdıklarımız

Her tercih bir kaybediştir diye boşuna dememişler. Geçtiğimiz hafta sonu uzuuun zamandır iple çektiğimiz çadır kampı programını uygularken (onu da ayrıca yazacağım) neredeyse 7-8 kalemlik başka organizasyonu kaçırdık ki bunların ikisi canım komşularımın çocukları için düzenledikleri doğum günü partileriydi. Nil 6, Alara da 4 yaşını tamamladı ve bugün bu fotoları paylaştılar benimle. Ben de sizinle paylaşmak istedim. Her iki parti de doğal ve sade el emeği craft örnekleri ile dopdolu. Zarif dekorlar çok hoşuma gitti. Sizler için de ilham kaynağı olabileceğini düşünerek vakit kaybetmeden paylaşıyorum. İlk foto Nil'in 6. yaş partisinden. Bu parti renklerin dansı olmuş adeta. Sanki herşey tam olması gerektiği gibi, ne eksik ne fazla. Bütün dekoratif öğeler birbirini çok güzel tamamlıyor. Nalan'cığım, katıldığın parti dekorasyonu atölyesi senin içindeki fişeği tetiklemiş gibi geldi bana, ne dersin? :)
 
Rengarenk üçgen bunting çok hoşuma gitti. Bu bunting, kağıt bardak altlığı ve ortalarında birer nazar boncuğu sticker ile süslenmiş.

Sol taraftaki tül süsler ve önündeki bank, çok basit ama sıra dışı bir uygulama ile göz alıcı bir fotoğraf köşesi oluşturmuş.



 Ponpon ağacı.. I LOVE PONPON :)





Küçük hanımların hediyeleri :) 

Bu tatlı ayıcık ve çiçek ne hoş bir detay  


Sallantılı etiket fikri bence çok hoş. Görsel çok net değil ama etiketlerdeki kalp delikler gözlerden kaçmıyor tabii :) Partinin genel rengarenk görünümüne uygun kağıt kapanoz kapağı kaplamaları göz alıcı.
 
Foto uygulama sıcacık olmuş
 
Görsel net değil ama burada sevimli bir candy bar var
 
Ağaca asma fikri de çok hoş, doğal sunum :) Seç beğen al :)
 
Ve küçük hanımlar!! Hanımların kafalardaki pelur kağıttan ponponlu taçlar da annenin el emeği:)
  
Ve sıra geldi Alara'nın Frozen detaylı partisine. Kağıt çanta üzerindeki Elsa sticker altına fiyonk ve tül etek detayına ba-yıl-dım. Eline sağlık Mine'ciğim, çok hoş düşünülmüş bir detay bu.

Naylon poşet içinde Olaf'lı marshmellowlar 



Sağdaki Olaf puzzle çocuklar için hoş bir aktivite paketi 


 Beyaz ponponlar da kar niyetine..
--
İşte böyle, bu iki partide sizin de ilham alabileceğiniz detaylar vardır umarım. Bu konuda daha fazla kaynak arıyorsanız, kızımın 6 yaş 'Karlar Ülkesi' temalı partisine buradan (Ev&Bahçe Dergisi'ni de konuk ettiğimiz bu parti derginin yeni sayılarında yayınlanmayı bekliyor), 5 yaş partisine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder