14 Mart 2016 Pazartesi

İyi dileklerimle

Memlekette kan gövdeyi götürüyor, artık işler iyice içinden çıkılmaz hale geldi. Nereden ne haber gelecek belli değil. Çocukluğumda bir PKK vardı. Olan biteni biraz daha bilir gibiydik, şimdi artık her şey iç içe geçti. Kimdir, nedir, ne nedendir, hiçbir şey belli değil. Çok derin ve kanlı oyunlar oynanıyor ve tüm bu olan biten karşısında gerçekten çaresiz durumdayız, elimiz kolumuz bağlı :( 
Yine de, her şeye rağmen, güzel bir şeyler paylaşmak istedim sizinle bugün. Geçtiğimiz hafta sonu, zaman zaman açık, zaman zaman kapalı bir hava vardı. Bahar heyecanı başka türlü bir şey. Her ne kadar bugün kış geri gelse de azıcık da olsa gördüğümüz güneş içimizi aydınlattı bomba haberinden önce.  
Flow Dergimin son sayısı bir 20 gün kadar önce geldi. Kota koyuyorum kendime. Öööyle abanıp da  2 gecede bitirmek yok. Malum dergi 3 ayda bir yayınlanıyor. Öyle bir idareli kullanmam lazım ki, sonraki sayının gelmesine yakın bitirmem lazım dergiyi, daha önce değil.
 Bakmaya doyamadığım sayfalar, çizimler, fotoğraflar. Okumaya doyamadığım yazılar.
 
Bu foto da cumartesi günkü yürüyüşümden. Bir komşumun bahçesi. Böyle tanımadan sevdiğim komşular var. Sebze bahçesinin üstünü kağıt balonlarla süslemiş :) Nasıl bir tatlılık. Arkada kiraz çiçekleri. İçimi açtı bu görüntü. Ve son olarak, her şeye rağmen herkese güzel bir hafta dilerim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder