28 Haziran 2013 Cuma

I love craft

Şimdiye kadar birçok hobim, uğraşım, zevk aldığım ufak oyalanmalıklar, keyif veren minik aktivitelerim oldu ama hiçbirine kendimi bu kadar kaptırmamıştım. Bunu tarif etmek çok zor. Akşam olsun da kağıtlarımın ve malzemelerimin başına oturayım der mi insan ? Diyormuş :) Bu ilgi ve ihtiyaç zaman içinde azalır diye düşünürken tam tersine artıyor. Kağıtla ilgili bir kitap yazmaya soyunmuş bir insanın masasının günlük hali neye benzer diye merak edenleriniz varsa; işte buna :)
--
I have always had hobbies and free time activities that I enjoy but I was never caught by one of them that much. It is hard to describe. I was thinking that my interest and need for crafting will decline by the time but my case is just the opposite ! It is increasing every day. Can you think of anyone dreaming of meeting up craft materials at the end of the day ? That's me :) If you ever wonder what the table of a crafter looks like, here is the answer :)
Bunlarla uğraşmak tam bir terapi / Engaging with these is a real teraphy  
Bir yakınımın düğünü için hazırladığım mini tebrik kartı / A little card that I prepared for the wedding of my relative.

4 yorum :

  1. Hilalcigim, yazdiklatini zevkle takip ediyorum. Kagidin bu kadar hayatimizdan yavas yavas ciktigi gunumuzde yaptiklarini gormek bile tebessum etmeme yol aciyor. Kartlari alanlarin mutlulugunu dusunemiyorum bile.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Gönül'cüğüm, bunlarla uğraşmak rahatlatıyor insanı. Bu konuya karşı içimde büyük bir sevgi-ilgi oluştu, bu blog ve hazırlamakta olduğum kitap aracılığıyla bunu herkesle paylaşmak istiyorum :) Selamlar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. I love craft too...Bende günlük koşturmaca içinde kağıtsal şeyleri ne kadar sevdiğimi bile unutmuşum. Amaaa Belçikadan bir çok washi tape aldım:) ne yapsam ki onlarla??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın Kübraa! Bu alışverişinde benim de biraz payım olduysa çok mutlu olacağım :) Yaz mevsimindeyiz, kesin bir düğün, dernek, nişan veya bir doğum günü vardır. Hangisi var ise onun sahibi için ufak bir tebrik kartı hazırlayıp onu süsleyerek başlayabilirsin. Evde minik objelerin varsa (ufak bir ev içi saksısı, ayna, fotoğraf çerçevesi veya minik bir cam vazo vb gibi) onları dekore etmek de çok keyifli olabilir eminim...

      Sil