26 Haziran 2013 Çarşamba

Ömür boyu saklanacak bir hatıra / A life time memory

 
Ve beklediğimiz kitapçık çıktı ! (Karışıklık olmasın, benim yazmakta olduğum kitap değilJ) Mayıs ayında kızımla öyle güzel bir etkinliğe katıldık ki, hem Bursa’nın gazetelerinde yer aldık, hem çok sevimli bir tarif kitapçığına girdik, hem de birbirinden güzel ödüllerin sahibi olduk. Bursalıların çok iyi bildiği, Bursa’nın en renkli ve yaratıcı aktivitelerine ev sahipliği yapan AVM’sidir Kent Meydanı. Biz de bu sene AVM’nin Anneler Günü için düzenlediği ‘Annem, Pastam ve Ben’ yarışmasına katıldık Mayıs ayında. AVM’nin facebook sayfasına üyeyim. Orada yapılan yarışma duyurusunu görünce bir akşam kızımla oturup cupcake sunumlu çikolata kaplı brownimizi yaptık, fotoğrafladık ve kendilerine gönderdik. Yapılan elemelerde 3. olduk. Ödül töreninde Bursa’ya giderek ödüllerimizi aldık, fotoğraf çekimine katıldık. Çekimin ardından bazı Bursa gazetelerinin ilgili haberlerinde yer aldık. Bizim için çok keyifli, gurur veren ve ömür boyu saklayacağımız bir hatıra oldu. Ödülleri soracak olursanız, Samsung GT-S3850 cep telefonu, İpekyol’dan 100 TL’lik hediye çeki, ToyzzShop’tan 50 TL hediye çeki ve Bernardo’dan 50 TL hediye çeki.  Ama tüm yaşadıklarımız içinde en değerlisi tabi ki bu kitapçıkta yer almak oldu. Kitapçık; başta birinci, ikinci ve üçüncü olmak üzere tüm katılımcıların fotoğrafları ve tariflerinden oluşuyor. Kızımın bir ömür boyu saklayacağı, annesinden kalacak bir hatırası daha oldu. Ha bir de etkinlik ekibinden bazı iltifatlar aldık ki bunlar da bizi ayrıca mutlu etti. Anne-kız olarak objektife yansıttığımız sevgi dolu enerji, sunumumuzdaki yaratıcılık ve karatahta kullanımı çok beğenilmiş. Neticede bunun pastadan ziyade anne-çocuk iletişimini ön plana çıkaran bir etkinlik olması dolayısı ile önümüzdeki senenin kitapçık kapağında Defne ve benim fotoğrafıma yer vermeyi bile düşünebileceklerini belirttiler. Bu etkinliği düzenleyen ve bizleri kusursuz misafir eden AVM İletişim Müdürü Emel Hanım’a, Hakan Bey’e ve tüm diğer yetkililere teşekkürlerimizi sunarız.  
--

And the booklet we have been waiting for is on shelves now ! (Not to be confused, this is not about my craft book J) In May, Defne and I participated to such a nice event and through this event, we received nice gifts, we have been displayed in a nice cake booklet (which you are seeing the pages of) and our photos have been placed on some newspapers.  Kent Meydanı AVM is one of Bursa’s (my hometown) well known Shopping Malls which is very active with its PR events.  In May, we have heard their Mother’s Day cake competition ‘My Mom, me and our cake’ and just after that we have cooked our cakes, photographed ourselves and sent our photos for the competition. Shortly after that, we have announced as the third, we have joined the photography session for press and received our gifts. All the recipies sent for the competition brought together in this book. This booklet is a life time printed memory for my daughter, which will remind her mother to her through her life; that’s why it is very precious for me. As a last word, we have heard some compliments about the energy we have reflected in our photos, creativity of the presentation of our cake (from the organisation committe). Well, what else I can ask for ? :) Thanks to all organisators for such beautiful event and making us happy.


Cupcake sunumlu çikolata kaplı brownimizin tarifi burada / Here is the recipe of our chocolate covered browni in cupcake moulds.



 
Fotoda net görünmüyor ama cupcakelerimizin kağıt tepe süslerini de biz yaptık / It is not visible enough on the photo but the craft toppers of our cakes are handcrafted by us as well :)
'İyi iş çıkardık kanka' :) / 'Well done to us buddy' :)
Birinci / The winner
İkinci / The second runner up
Yer aldığımız gazetelerin küpürlerinden bir tanesi. Çekim için kızımla aynı giyindik / One of the newspapers that the results of the competition was announced, we have dressed like twins for the photo session.
 
Ve burada bir başka küpüre ait link bulabilirsiniz, yüklemede sorun yaşadım. And here is a link to another newspaper, I could not upload the photo.

7 yorum :

  1. Tekrar çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok enerjiniz çok yüksek:-) bayıldım anne-kız ikinize. Kendime örnek alacağım sizi, hem başarılı bir iş kadını hem de harika bir anne:-) demek olabiliyormuş, benim hep bir taraf eksik kalıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kübra selam,
      Yorumun için teşekkür ederim. Umuyorum sen daha da iyi bir anne, daha da iyi bir işkadını olursun ve mutluluk hayatının her zaman merkezinde olur. Eğer bu blog bazı konularda ufacık da olsa ilham veriyorsa amacıma ulaşıyorum demektir.
      Sevgiler.

      Sil
  3. Bizler de çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakan Bey, Emel Hanım,
      Teşekkürler bizden size.
      Selamlar..

      Sil
  4. Cok güzel:-D defne buyudugunde annesiyle gurur duyacak:-)

    YanıtlaSil