12 Temmuz 2013 Cuma

Yeni bir el yapımı defter / A new DIY notebook

 
Mutlu cumalar herkese. Ne kadar güzel bir cuma değil mi ? Işıl ışıl ortalık, gökyüzü. Böyle sabahlara sağlıklı ve huzurlu uyanmak Allah’ın en büyük lutfu olsa gerek. Bir hafta daha su gibi akıp gitti. Zaman biraz daha yavaş aksın veya gün 36 saat olsun, böylece peşinde koştuklarımıza, meşgul olduklarımıza daha çok vakit ayıralım :) Daha önce yaptığım el yapımı defteri size burada anlatmıştım. Dün gece bir tane daha yaptım. Doyamıyorum ben bunları yapmaya.
--
Happy Fridays everyone. A very beautiful Friday, isn’t it ? Sky is brighter than ever.  To wake up healty and peacefully into these mornings must be God’s blessing. One more week passed so quickly. I wish a 36 hours day instead of 24. Only in such a way we could spend more time on what we are engaged J Previously, I wrote about my DIY notebooks here. Yesterday, I prepared one more of these. It is very enjoyable to make these notebooks.

 
 

6 yorum :

  1. Ellerine sağlık :) Sipariş verebiliyor muyuz :)

    YanıtlaSil
  2. Sipariş veremiyorsunuz fakat bunu senin için ayırıyorum :) Minik bir sergi planım var, ondan sonra sana göndermekten çok mutlu olurum. Adresini özelden mail at bana.

    YanıtlaSil
  3. Bende istiyorum :-)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Ben de defter süslemeye yeni başladım. Hayatıma ve etrafımdaki arkadaşlarımın hayatıne yeni giren bebişler sebebiyle çok keyifli çok eğlenceli el emeği ile kişiye özel bir hediye yapmak muhteşem bir duygu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek Hn merhaba,
      Bu görmekte biraz geç kalmışım :) Umarım keyifle devam ediyorsunuzdur defter süsleme işine. Selamlar, sevgiler.

      Sil