20 Haziran 2016 Pazartesi

Ortanca mevsimi

Ne yapayım ben şimdi, bu güzelliklere dair 3-5 fotoyu burada paylaşmadan es mi geçeyim. Aşığım ortancaya. Bu nasıl bir güzelliktir? Bir ortanca mevsimini daha görebildik çok şükür.
Fotoların hepsi akşam saatlerinden, o yüzden fotolar karanlık mı karanlık ama olsun, yine de idare eder. Bu arada fotoğraftaki kitabı henüz okumamış olanlara tavsiye ediyorum. Almadan önce bir araştırın ama önce. İlginizi çekerse öyle alırsınız :)
Sol taraf ortanca, sağ taraftaki minik beyaz çiçekliler yasemin. O yaseminlerin kokusunu anlatmak mümkün olsa da sayfalar doldursam buraya. 
Arada bir kuytularına sığınmak nasıl güzel. Biz insanlar, her ne kadar öyle değilmiş gibi davransak da doğaya aitiz ve onunla olmaya muhtacız. Haksız mıyım?  

4 yorum :

  1. Çok haklısınız. İnsan doğa içinde olduğu zaman relaks ve kendi oluyor... Bu ara da o ortanca ve yaseminlerin kokusunu buralardan almış kadar oldum. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın en güzel kokularından biri yasemin kokusu, selam ve sevgiler size.

      Sil
  2. Ortancalar tam bakıp mest olmalık,o köşe desen tam keyif yapmalık.Hele bir de elinde harika bir kitap varsa.Bu kitabı çok severim ben de.Keyifli haftalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabın bir de filmi varmış, onu da izledim sonra. kitabı çok güzel yansıtmış. Tavsiye ederim imkanınız olursa. Sevgiler.

      Sil