1 Temmuz 2013 Pazartesi

İlk Martha Stewart'ım / My first Martha Stewart

Bir crafterın kurduğu birkaç hayal vardır. İlk ikisi dünyadaki tüm washi tape'lere ve güzel bir çalışma odasına sahip olmak ve üçüncüsü ise bir kitap çıkarmaktır :) Ben bu listeye bir de üretilmiş tüm Martha Stewart punch'lara (sofistike desenlere sahip delgeçler) sahip olmayı eklemek istiyorum. Bunlar mucizevi aletler. Zaten Martha Stewart bu işin duayeni ve kurduğu şirketi getirdiği seviyeye hayran olmamak elde değil. Bu ürünlerin tek kusurları birer servet değerinde olmaları :( Bu fotoğrafta yine bir yurt dışı seyahatimde satın aldığım ilk Martha Stewart punch'ımı görüyorsunuz, her akşam çok güzel şeyler ortaya çıkarıyoruz onunla.
--
There are a few dreams that crafters dream about. First two dreams are purchasing all the washi tapes in the world and having a large crafting room in the house. The third one is of course to write a book :) I would add a fourth wish to that list; to be able to purchase all Martha Stewart punches. These are magical tools. I admire her and the level that she elevated her business.  Only problem with these punches is their prices :) Here in this photo, you see my first Martha Stewart that I bought during one of my trips. Every night, I produce lovely pieces with it.

5 yorum :

  1. selam sayfanızı yeni keşfettim hemen takibe aldım :))))çok güzel fikirler edindim benede marta yı zamn zaman tv den takip ediyorum... sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elmass Hn merhaba, 3 Eylül'de yapılan yorumlar bir şekilde bana ulaşmamış. Şimdi görüyorum hepsini. Mesajınız için teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  2. Merhaba bunlar kece kesiyormu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ayşe Hn, malesef keçe kesmez. Sadece kağıt keser ki bu kağıtların da çok kalın olmaması gerekiyor. Sevgiler.

      Sil
  3. Merhaba bunlar kece kesiyormu acaba

    YanıtlaSil