18 Nisan 2015 Cumartesi

23 Nisan hediyeleri Tchibo'dan

Tchibo'nun Instagram'da başlattığı yeni oyununu duydunuz mu? Herhalde duymayan kalmamıştır ama ben yine de buradan da yazmak istedim çünkü son 4 güne giriyoruz. Muhtemelen görmüşsünüzdür. Geçtiğimiz günlerde 'Yaratıcılığını kullan, keyifle tasarla' konulu yeni ürünler raflara çıktı. CRAFT çalışmalarınızda kullanabileceğiniz hemen hemen her malzeme bu grupta mevcut. Yapmanız gereken, bu ürünleri kullanarak, çocuğunuzla birlikte 23 Nisan konulu bir tasarım yapıp fotoğrafını #Tchiboiletasarlıyoruz hastag'i ile instagram sayfanızda paylaşmak.10 şanslı kişiden biri olup 23 Nisan temalı renkli çocuk giyim ürünlerinden 150 TL'lik hediye çeki kazanabilirsiniz.
 
Bu tema çerçevesinde raflara çıkan ürünlerden oluşan kolimi ilk açış anımı sizlerle de paylaşmak istedim :) 
 
Damga seti, bant seti, kendinden yapışkanlı kumaş folyolar, Happy Birthday bunting, 3D kalem seti, gazlı kalem seti, gökkuşağı kart ve zarf seti ve kabartmalı kart ve zarf seti koliden çıkanlar arasındaydı.

Bu kalemler bir harika! Düz renkliler de var simliler de.   

17'li damga seti 

Gazlı kalemler 

Kendinden yapışkanlı desenli kumaş seti.  

Gökkuşağı kart ve zarf seti. Defne'nin doğum gününe çok az bir süre kala çoook işimize yarayacak.

'Happy birthday' bunting  

Diğer kart ve zarf seti 

Bant seti  

Yeni oyuncaklarıma kavuşur kavuşmaz fotoğrafladım tabii ki. 

Cuma günü bunları alır almaz gece Defne ile başına oturup ilk çalışmamızı yaptık. Adı '23 Nisan dilek defteri'. Kapatınca minik bir ayna kadar olan akordeon formlu bu minik defter bayrama kadar Defne'nin çantasında olacak ve arkadaşlarının bayram dileklerini bu deftere yazıp öğretmeni ile paylaşacak. Bu kampanya çocukları ekran başından kaldırmak için bence çok güzel düşünülmüş bir şey. Haydi siz de katılın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder