14 Nisan 2015 Salı

Evim Dergi çekiminden minik ipuçları

Ve geçtiğimiz hafta sonu önemli bir işi tamamladık. Evim Dergi ekibini evimde misafir ettim ve kapsamlı bir iç-dış ekim yaptık. Hatta biraz önce de dergiden çekim fotoğrafları geldi. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Çekim öncesindeki günlerde yağmur sonsuza kadar yağacakmış gibiydi ama neyseki çekimi planladığımız cumartesi günü güzel ve güneşli bir havaya uyandık.  Sabah 10:00'da başlayan çekim öğlen 13:30 civarı bitti. Çok uzun zamandır hayalini kurduğum birşeydi. Aslında bundan herhalde 2,5 yıl önce başka bir dergiyi misafir etmiştim ve bir çekim olmuştu ama bazı aksilikler üst üste geldiği için o zamanki çalışma yayınlanamamıştı. Şimdi düşününce ne iyi olmuş da yayınlanmamış diyorum çünkü bence evin ruhu/karakteri ancak oturdu. O zaman yapılan çekim yayınlansaymış aslında eksik olacakmış. Her işte bir hayır var diye boşuna dememişler. Gerçi bu da yayınlanan ilk çekim olmayacak, daha önce hatırlarsanız craft odam çekilmişti, bahçede styling'ini yaptığım bazı çalışmalarım (yılbaşı masası ve okuma köşesi gibi) yayınlanmıştı. Bu defaki en kapsamlısı çünkü tüm detayları ile hem iç hem de dış mekanlar ayrıntılı olarak fotoğraflandı. İnsan evine, yuvasına zaman içinde kendi ruhunu, kendi duygularını veriyor. Büyük emek veriyoruz... Ortaya çıkanları dışardan bir gözün gezip, fotoğraflayıp, yorumlayarak sunması çok keyifli ve güzel bir hatıra.

Bahçe çekimini planlarken hamağı bilhassa hazırladım. Artık önümüz bahar ve yaz, bahçelerde, pikniklerde, doğaya kavuştuğunuz-kavuşacağınız tüm anlarda portatif hamaklar yanınızda olsun :)


Çekim görselleri mayıs sayısına girecek. Bir değişiklik olmazsa kısa bir süre sonra yeni sayı raflarda yerini alır. Takip edip de alacak olanlara şimdiden keyifli okumalar. Benim sayfalara geldiğinizde içinizden bana da bir selam göndermeyi unutmayın. Herkese sevgiler.  

3 yorum :

  1. Ne güzel keyifli bir gün olmuştur. İbrahim'in güzel kadrajından harika fotoğraflar göreceğiz bu sayıda da desenize ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sevgili Patrizia Papi. İbrahim yine çok güzel çekmiş. Umarım siz de beğenirsiniz.

      Sil
  2. merhaba, mükemmel fotoğraflar :) mükemmel bahçe :)
    bir kokteyl için kiralamamıza ne dersiniz?? :)
    aytenkebabci@gmail.com

    YanıtlaSil